stresshantering

Här kan du individuellt eller i grupp få inspiration, verktyg, kunskap och upplevelser inom bland annat avslappning, andning, mindfulness, meditation, mental träning och annat som har med stress- & vardagshantering att göra.
 


stresshantering - samtal


Individuella samtal
Kartläggning av dina önskemål och behov, samtalet kan beröra ämnen såsom stress (på jobbet/hemma/socialt/ekonomiskt), stresskunskap
(allmänt och hos dig själv), tankar-känslor-beteendemönster, kostvanor, sömn, motionsvanor, medvetenhetsträning & mindfulness/mindlessness i vardagen, självförtroende/självkänsla, individuella mål, delmål & önskemål, återhämtning, avslappning, andning, mental träning och annat som rör livet.
Du kan köpa enstaka samtal eller 5-kort.

Pris:
60 min - 750:-                         5-kort: 3375:-
 kurser & retreat
 


EN STUND I Stillhet - retreat

"En Stund i Stillhet" är ett retreat där du får chans att komma ifatt dig själv i en lugn och naturlig miljö! Inga krav eller förväntningar! Ingen prestation eller strävan!

Vad:
Innehållet är olika metoder för att varva ned, möta sig själv, få hjälp till avslappning och energipåfyllning.
Jag erbjuder guidade övningar inom bl.a. meditation, medveten närvaro, andning, avslappning, sharing, yoga-inspirerade rörelser, skogsbad, klanghealing, intuitiv healing m.m. Det är även helt öppet för andliga samtal och individuell stöttning.
Agendan är alltid luftig, med några mer eller mindre fasta punkter. Detta för att du ska ha möjlighet att få ut så mycket som möjligt av stunden. Du kanske vill vara med på en guidad meditation eller hellre väljer att ta roddbåten för en egen stund ut på sjön intill eller tid för samtal med någon annan deltagare.
Du hör, det finns massor med möjligheter för att DU ska få en stund i stillhet!!

Var:
I underbara Pukhult mitt inne i Stjärnorpsskogarna, norr om Roxen. Precis bredvid en skogssjö, en hästgård och en fantastiskt helande skog.

När:
Nästa kurstillfällen planeras just nu och kommer att sättas upp under våren 2022.
Om du är intresserad av upplägget så maila till mig på stressaav@gmail.com så kommer du att få mail med mer info när datumen är bestämda.

Hur:
Kom PRECIS som du är, med öppet sinne, kläder efter väder och om du vill egen yogamatta, meditationskudde och filt. Annars finns det att låna. Du behöver även ha med sådant du behöver för en övernattning plus sängkläder.
Fika, lunch och middag dag 1 samt frukost, fika och lunch dag 2 ingår.
Minst 4 och max 10 deltagare. Det finns gott om plats för att hålla avstånd och vi kommer att vara utomhus så mycket som möjligt.

Din investering:
2500kr/person. 
Här ingår som sagt fika, lunch och middag dag 1 samt frukost, fika och lunch dag 2, övernattning inkl. städning, övningar och verktyg vi går igenom under helgen, lån av yogamatta om du behöver.
Du som går kursen får dessutom 10% rabatt på en valfri behandling hos mig på Hunnebergsgatans Hälsa & Helhet som du kan utnyttja när du vill under 6 månader efter kursen.


Du betalar en anmälningsavgift på 500kr i samband med din anmälan. Den återbetalas ej om du avbokar din plats. Du kan överlåta din plats till någon annan om du skulle få förhinder.
Resterande kursavgift betalas via swish, kort eller faktura (ej kontant) när det passar dig, dock senast på kursdagen.
Vid inställd kurs så återbetalas hela beloppet.

Du vet väl om att detta räknas som stresshantering och är godkänt för att använda ditt friskvårdsbidrag till?
Jag är ansluten till både Benify, Wellnet, Actiway och Epassi. Eller om du vill ha kvitto/faktura att skicka in.

Sista anmälningsdag är lördagen 1 vecka innan kurshelgen.
Anmälan skickas via mail: stressaav@gmail.com
Uppge i din anmälan:
- Namn
- Kontaktuppgifter (mobil och/eller mail)
- Datum då du vill delta
- Hur du vill betala, t.ex. via friskvårdsbidrag (uppge vilken)
- Om du har någon allergi

Om du har frågor är det bara att höra av dig!
Mail: stressav@gmail.com, sms: 0768-380508.

Jag ser så himla mycket fram emot att möta dig!


VARMT VÄLKOMMEN & TA HAND OM DIG!

------------------------------------------

Röster från tidigare kurser:

”Vill tacka dig för en fantastiskt avkopplande helg jag har nu sovit både lör, sön och mån natt hela natten och det har jag inte gjort på länge - tack!!!”

”Jag har bara positiva intryck av kursen i helgen. Då jag mådde rätt dåligt p.g.a mina nervsmärtor var jag på vippen att stanna hemma, men är så glad för att jag verkligen åkte. Platsen där vi var är helt fantastisk, både huset och dess omgivning. Hela upplägget med aktiviteter och tiden för reflektioner emellan var helt perfekt. Blir det för mycket aktiviteter så hinner man inte ta in och just reflektera. Jag känner mig helnöjd med allt och skulle inte vilja ändra på något.”

”Fantastiskt att vara ute o meditera, ljuset, vinden, miljön.”

”Har faktiskt klarat vår egen utmaning som X och jag satte upp. Inte stressat på en vecka. Kör också den enkla meditiationsövningen med "vänster hands fingrar" andas in o ut. Kör på jobbet. Hjälper!!”

 


Stresshantering för 2 eller i liten grupp
 


Om du och någon eller några du känner vill ha en egen stund i stillhet på Hunnebergsgatans Hälsa och Helhet så kan vi skräddarsy en stund för er med det ni önskar. Det kan t.ex. innehålla meditation, avslappning, klangskålshealing, samtal, "föreläsning" om stress m.m.
Datum och tid efter överenskommelse. Möjliga dagar är tis, tors, fre eller sön.
Max antal per tillfälle är 6 personer.

Pris:
2 timmar
2-3 personer - 700kr/pers     
4-6 personer - 500kr/pers

4 timmar inklusive fika
2-3 personer - 1500kr/pers
4-6 personer - 1200kr/pers

                         
 


meditation & avslappning
- i grupp
 På Lilla Yogastudion, Vasavägen 13 i Linköping, håller jag klasser med meditation & avslappning.