stresshantering

Här kan du individuellt eller i grupp få inspiration, verktyg, kunskap och upplevelser inom bland annat avslappning, andning, mindfulness, meditation, mental träning och annat som har med stress- & vardagshantering att göra.
 


stresshantering - samtal


Individuella samtal
Kartläggning av dina önskemål och behov, samtalet kan beröra ämnen såsom stress (på jobbet/hemma/socialt/ekonomiskt), stresskunskap
(allmänt och hos dig själv), tankar-känslor-beteendemönster, kostvanor, sömn, motionsvanor, medvetenhetsträning & mindfulness/mindlessness i vardagen, självförtroende/självkänsla, individuella mål, delmål & önskemål, återhämtning, avslappning, andning, mental träning och annat som rör livet.
Du kan köpa enstaka samtal eller 5-kort på plats.

Boka enstaka samtal eller köp 5-kort.

Pris:
60 min - 700:-                         5-kort: 3150:-
 kurser & retreat
 


EN STUND I STILLHET
25-26 MAJ 2019


En helg för återhämtning och läkning

Det känns enormt glädjefyllt att bjuda in Dig till den här helgen då du framför allt får chansen att varva ner, koppla av och komma ifatt dig själv. Men för att du ska kunna ta med ditt lugn och din kraft vidare framåt så provar vi på olika övningar inom bl.a. meditation, avslappning, andning, enkla rörelser, medveten närvaro, mental träning och mycket mer. Detta för att ge Dig chansen att hitta och plocka fram dina inre resurser, känna på olika sätt att läka dig själv och förhoppningsvis hitta Dina allra bästa verktyg för stresshantering som passar just Dig!

Boka in denna helg redan nu, för dig och kanske någon du känner som kan behöva en rofylld och utvecklande stund!

Info om plats:
Vi kommer att vara mitt i Stjärnorpsskogarna på gården Pukhult. Ett paradis, en lugn oas långt bort från trafik och stress.

Info om kostnad:
1500kr/person där vistelsen, all mat/frukost/fika, material och övningar ingår.
Anmälningsavgift på 500kr betalas vid anmälan till bg 889-7043. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Undantag vid inställd kurs.
Resten av kursavgiften kan betalas på plats kontant eller med swish.

Info om anmälan:
Minst 4 och max 8 deltagare.
För att säkra Din plats så är det bra att anmäla dig så snart som möjligt.
Det gör du via mail till stressaav@gmail.com med namn, telefonnummer (så att du nås ifall ändringar sker osv), om allergier finns samt övriga önskemål.
Skriv även gärna om du önskar eller har en samåkningsplats i bilen och i så fall vart ifrån.


Vid frågor så maila gärna till stressaav@gmail.com

VARMT VÄLKOMMEN & TA HAND OM DIG!

------------------------------------------

Röster från tidigare kurser:

”Vill tacka dig för en fantastiskt avkopplande helg jag har nu sovit både lör, sön och mån natt hela natten och det har jag inte gjort på länge - tack!!!”

”Jag har bara positiva intryck av kursen i helgen. Då jag mådde rätt dåligt p.g.a mina nervsmärtor var jag på vippen att stanna hemma, men är så glad för att jag verkligen åkte. Platsen där vi var är helt fantastisk, både huset och dess omgivning. Hela upplägget med aktiviteter och tiden för reflektioner emellan var helt perfekt. Blir det för mycket aktiviteter så hinner man inte ta in och just reflektera. Jag känner mig helnöjd med allt och skulle inte vilja ändra på något.”

”Fantastiskt att vara ute o meditera, ljuset, vinden, miljön.”

”Har faktiskt klarat vår egen utmaning som X och jag satte upp. Inte stressat på en vecka. Kör också den enkla meditiationsövningen med "vänster hands fingrar" andas in o ut. Kör på jobbet. Hjälper!!”

 


meditation & avslappning
- i grupp
 På Lilla Yogastudion, Vasavägen 13 i Linköping, håller jag klasser med meditation & avslappning.