stresshantering

Här kan du individuellt eller i grupp få inspiration, verktyg, kunskap och upplevelser inom bland annat avslappning, andning, mindfulness, meditation, mental träning och annat som har med stress- & vardagshantering att göra.
 


stresshantering - samtal


Individuella samtal
Kartläggning av dina önskemål och behov, samtalet kan beröra ämnen såsom stress (på jobbet/hemma/socialt/ekonomiskt), stresskunskap
(allmänt och hos dig själv), tankar-känslor-beteendemönster, kostvanor, sömn, motionsvanor, medvetenhetsträning & mindfulness/mindlessness i vardagen, självförtroende/självkänsla, individuella mål, delmål & önskemål, återhämtning, avslappning, andning, mental träning och annat som rör livet.
Du kan köpa enstaka samtal eller 5-kort på plats.

Boka enstaka samtal eller köp 5-kort.

Pris:
60 min - 750:-                         5-kort: 3375:-
 kurser & retreat
 


EN STUND I Stillhet - dagretreat
22/8, 19/9, 17/10, 21/11 samt 12/12.


"En Stund i Stillhet" är en dags retreat där du får chans att komma ifatt dig själv i en lugn och natur-lig miljö! Inga krav eller förväntningar! Ingen prestation eller strävan!

Vad:
Innehållet kommer att vara olika metoder för att varva ned, möta sig själv, få hjälp till avslappning och energipåfyllnad.
Jag kommer att erbjuda guidade övningar inom bl.a. meditation, medveten närvaro, andning, avslappning, sharing, yoga-inspirerade rörelser, skogsbad, klanghealing, intuitiv healing m.m. Det är även helt öppet för andliga samtal, hjälp att nå din inre lärare och läkare t.ex. med hjälp av tarot eller annan vardagssymbolik.
Du hör, det finns massor med möjligheter för att DU ska få en stund i stillhet!!

Var:
I underbara Pukhult mitt inne i Stjärnorpsskogarna, där kursen varit tidigare. Precis bredvid en skogssjö och en hästgård.

När:
Lördagarna: 22/8, 19/9, 17/10, 21/11 samt 12/12.
Kl. 9-16

Hur:
Kom PRECIS som du är, med öppet sinne, kläder efter väder och egen lunch. Köket är utrustat med allt vad du kan behöva att värma eller förbereda din lunch. Jag bjuder på tilltugg/fika. Ta gärna med egen yogamatta och filt. Om du inte har så kan du låna på plats.
Minst 4 och max 10 deltagare varje gång. Det finns gott om plats för att hålla avstånd och vi kommer att vara utomhus så mycket som möjligt.

Din investering:
900kr/person/gång.

Om du vill vara med alla gånger så får du rabatt och betalar 4000kr för alla 5 tillfällen.
Det kan ju kännas skönt att ha någonting återkommande under hösten. För varje gång blir man dessutom mer och mer trygg med platsen och upplägget så att man kan fortsätta sin inre resa och bygga på sin självmedvetenhet och sin verktygslåda för balans.

Du betalar en anmälningsavgift på 400kr i samband med din anmälan. Den återbetalas ej om du avbokar din plats. Du kan överlåta din plats till någon annan om du skulle få förhinder.
Resterande kursavgift betalas via swish, kort eller faktura (ej kontant) när det passar dig, dock senast på kursdagen.
Vid inställd kurs så återbetalas hela beloppet.

Du vet väl om att detta räknas som stresshantering och är godkänt för att använda sitt friskvårdsbidrag till?
Jag är ansluten till både Benify, Wellnet, Actiway och Epassi. Eller om du vill ha kvitto/faktura att skicka in.

Sista anmälningsdag är lördagen 1 vecka innan kursdag.
Anmälan skickas via mail: stressaav@gmail.com
Uppge i din anmälan:
- Namn
- Kontaktuppgifter (mobil och/eller mail)
- Datum då du vill delta
- Om du vill betala för enskild/enskilda gånger eller alla 5
- Hur du vill betala, t.ex. via friskvårdsbidrag (uppge vilken)
- Om du har någon allergi

Om du har frågor är det bara att höra av dig!
Mail: stressav@gmail.com, sms: 0768-380508 eller messenger (Carolina Medin) går bra!

Jag ser så himla mycket fram emot att möta dig!


VARMT VÄLKOMMEN & TA HAND OM DIG!

------------------------------------------

Röster från tidigare kurser:

”Vill tacka dig för en fantastiskt avkopplande helg jag har nu sovit både lör, sön och mån natt hela natten och det har jag inte gjort på länge - tack!!!”

”Jag har bara positiva intryck av kursen i helgen. Då jag mådde rätt dåligt p.g.a mina nervsmärtor var jag på vippen att stanna hemma, men är så glad för att jag verkligen åkte. Platsen där vi var är helt fantastisk, både huset och dess omgivning. Hela upplägget med aktiviteter och tiden för reflektioner emellan var helt perfekt. Blir det för mycket aktiviteter så hinner man inte ta in och just reflektera. Jag känner mig helnöjd med allt och skulle inte vilja ändra på något.”

”Fantastiskt att vara ute o meditera, ljuset, vinden, miljön.”

”Har faktiskt klarat vår egen utmaning som X och jag satte upp. Inte stressat på en vecka. Kör också den enkla meditiationsövningen med "vänster hands fingrar" andas in o ut. Kör på jobbet. Hjälper!!”
 


meditation & avslappning
- i grupp
 På Lilla Yogastudion, Vasavägen 13 i Linköping, håller jag klasser med meditation & avslappning.